Kočičí mejdan

22.05.2012 15:43

Dalším úkolem na hodině počítačové grafiky jsme měli nakreslit Kočičí mejdan. Ne, neměli jsme kreslit jak jdou kočky na diskotéku. Měli jsme nakreslit, co kočky vyvádějí, když jejich chovatelé spí. Tento úkol mě bavil, byl zábavný a myslím si, že se mi povedl. Jako vždy jsme pracovali s tabletem a kreslili jsme v programu Art Rage Studio.

Jednoho dne si kočka Micka vymyslela, že dnes večer udělají mejdan. Připravila pozvánky a roznesla je po celém městě, dávala pozor aby své pozvánky nedala někomu špatnému. Na pozvánce stálo: Milé kočky a milí kocouři. Dnes ve 22:00 se bude konat mejdan u nás v ulici. Přijďte všichni a vemte s sebou nějaké občerstvení. Budu se na Vás těšit. S pozdravem Micka.
Když nastala 22 hodina, Micka trpělivě čekala kdo přijde, ale naštěstí přišli všichni. Všichni byly přítomni a natěšeni, tak se mohlo začít s mejdanem. Nejdříve pustili metalovou hudbu, potě pustili hip-hop a poté následovala opera. Ano, taky si říkám proč nejdříve pustili tvrdou hudbu a poté něžnou. Důvod byl jednoduchý. Micka pozvala kočky, které zpívají operu, ale falešně a tak se Micka rozhodla, že nejdříve pustí pořádnou hlučnou hudbu, aby se kočkám a kocourům ty ouška pořádně otřepali. Nastala půlnoc a z paneláků a domů vyletěli lidé a začali si stěžovat, že ulicemi slyší samé kočičí ječení. Kočky rozehnali a tak skončil kočičí mejdan.

—————

Zpět